用户注册

QQ登录

只需一步,快速开始

【原创】我做出咧刮跌股嘅事

近来我不时捞严老师要求爱做本版面班竹嘅事,事看上去系好,唔过对我早先"唔知羞人"、“盻面皮”嘅人来讲,唔系件好事,社区项嘅会员知道收尾燃时去看,看嘅人刮多,唔过投反对票嘅人刮多。

做乜嗰会恁样?我头先已经讲过,因为我早先在本社区系做忒多嘅坏事,还有行为唔到家,虽然对客家文字创作刮熟行,唔过在其他方面嘅表现系坏得“出众”;还有管理员认为,我做普通人不做班竹好;故所,连续好多几转分管理员赶下台,呢次我过要求管理员爱分我转去做“文字版班竹”,开放全社区会员共下来投票,不过从投票初初到现下,我看反对嘅人多过赞同嘅人,故所我真嘅十分跌股,因为惊怕爱过失败一次咯!

:z::z::z:

你呀太过敏感了。。。
你呀太过自暴自弃了。。。
。。。
在谈天版崖一只字都无表态呀,真唔知爱样般来讲好。。

倒是浪子兄同齐家苦口婆心,难为佢兜侪了。。。

既然爱投票,就善始善终吧。系风系雨,做佢来。何必虎头蛇尾,又落多个笑柄呢?
都话你太敏感了太无抵抗力了。。。
回复 点赞 拍砖

Posted by 颍川本源 at 2005-7-9 02:37
你呀太过敏感了。。。
你呀太过自暴自弃了。。。
。。。
在谈天版崖一只字都无表态呀,真唔知爱样般来讲好。。

倒是浪子兄同齐家苦口婆心,难为佢兜侪了。。。

既然爱投票,就善始善终吧。系风系雨,做佢 ...

还好,我没有打算参加7/17的活动,因为我早预料他们那一帮人还要在和我见面时

继续让我难堪,这问题已经有个你们揭阳老乡告诉我了

也就是说,他们是有企图要我去参加活动,有50%不是善意的!
回复 点赞 拍砖

Posted by 亞林 at 2005-7-9 02:41
还好,我没有打算参加7/17的活动,因为我早预料他们那一帮人还要在和我见面时
继续让我难堪,这问题已经有个你们揭阳老乡告诉我了
也就是说,他们是有企图要我去参加活动,有50%不是善意的!

崖混社区正一年,也唔系久。好多你齐家个事,崖唔清楚。
所以唔好讲。
你哩段话,看了之后令崖哭笑不得。
感觉好象在倷位见过一样。在《狂人日记》里?

反正脸皮爱放厚点,唔好太敏感了。
爱迎头解决问题,而唔系躲避!
回复 点赞 拍砖

啊呀,狂人日記,你話得真真個還着哦,涯也有者种話都唔出來個感覺。
回复 点赞 拍砖

Posted by yanxiuhong at 2005-7-9 08:33
啊呀,狂人日記,你話得真真個還着哦,涯也有者种話都唔出來個感覺。

唔搭恁多啦,涯希望管理员去闩嗰嗰贴,OK?
回复 点赞 拍砖